Dan 12: Sérignan - Canet-en-Roussillon

11 Septembar, 2018

2 minuta čitanja

Bonsoir!

Danas smo bili natprosečno vredni i bangavi. Krenuli smo nešto posle 8 ujutru i uz nekoliko pauza prešli smo više od 100 kilometara za 6 sati vožnje. Put je bio ravan, vetra malo.

Kada smo se već dobro navikli na brzinu i postali svesni da u kamp stižemo vrlo brzo, ni od kuda se stvorio jedan baš nezgodan stub na sred biciklističke staze. Odbio je da se skloni. Neki smo ga obišli a neki su bili malo uporniji. Sve u svemu, svi smo pretpreli posledice (stub najmanje).

Uverili smo se da fotoaparatu nije ništa i nakon kratke konsolidacije nastavili smo vožnju još 45 minuta, koliko je trebalo do kampa.

Stigli smo taman na kampersku aktivnost pod nazivom beach yoga koja liči na sve samo ne na jogu. Največi izazov jednosatnog valjanja po pesku i strunjači sa 70+ društvom bio je ne umirati od smeha jer ništa što smo radili nije imalo smisla. Za to vreme je ranjenik (ovaj što je bio jači od stuba) razradio plan lova na večeru: pica.

Kada smo mislili da je ceo dan taman prošao ok, otkrili smo da je laptop pretrpeo ozbiljan udarac pa smo se utešili sladoledom.

Karaoke su i u ovom kampu glavna zabava, možda ovog puta otpevamo nešto u duetu 😀

Sutra nastavljamo put ka granici sa Španijom i uz malo sreće, bez neplaniranih stubova 🙂

👋

← Prethodni dan Dan 11: Sérignan Sledeći dan → Dan 13: Canet-en-Roussillon - Colera